Amanda

 

In augustus 2007 volgde ik mijn eerste Kundalini Yogales.
Ik voelde meteen: “Dit is het!”
De wekelijkse lessen evolueerden naar ‘goesting’ om een ‘KY Level 1 teacher’ training te volgen in 2008-2009 bij Gurumarka Singh.
Ik ben dus een KRI gecertificeerd Kundalini Yoga docent.
‘Eveil de Soi’ bij Karta Singh, verschillende workshops en Kundalini Yoga festivals gaven me telkens weer de ‘drive‘ en ‘inspiratie‘ om verder te gaan.
Ik volgde een verdiepende ‘KY Level 2 teacher’ training onder leiding van Karta Singh in Frankrijk, school Amrit Nam Sarovar, in 2013.
Verder volgde ik nog trainingen om gong meditaties te begeleiden bij Mark Swan en Mehtab Benton.
Voor mij is Kundalini Yoga: via het lichaam ervaren en bewust worden. Dit ervaren is een
toegangspoort naar mijn ziel. De verbinding met mijn hogere zelf wordt telkens sterker gemaakt en gevoed.
Kundalini Yoga is fijner gaan voelen en mezelf afstemmen op wat
essentieel is en dit in het dagelijkse leven integreren.

&

Wat deelnemers over mijn stijl van lesgeven vertellen

  • “De stijl van lesgeven spreekt mij volledig aan, jij straalt rust, evenwicht, levensvreugde en liefde uit.  Er worden geen oordelen geveld, noch op verbale, noch op non-verbale manier.  Iedereen kan zichzelf zijn, elke inspanning/inzet is ok.  De uitleg is steeds duidelijk, wordt mooi en goed uitgelegd en voor-getoond.  Aandacht voor bijpassende muziek is ook steeds aanwezig, wat er vaak voor zorgt dat je je eigen grens toch net nog iets verder kan leggen.  Wanneer er interesse is om de les thuis te herhalen wordt de les door-gemaild of laat je je notities inkijken, dit werkt motiverend.  Voor mij is de combinatie van jij als lesgeefster en de Kundalini Yoga precies hetgeen ik nodig heb op dit moment in mijn leven. Ik hoop nog veel van je lessen te kunnen bijwonen, het is verrijkend, helend en biedt vele groeikansen op verschillende domeinen.”
  • “De stijl van lesgeven is voor mij zeer goed, de les wordt dan ook vol liefde en zachtheid gegeven door Amanda. Ik heb  mij eigenlijk nog nooit zo goed gevoeld sedert de 15 jaar yoga dat ik doe, in de les kom je in het zijn en het gevoel is zalig. De stijl  van lesgeven kan voor mij niet beter zijn.”
  • “De stijl van les geven vind ik goed, ontspannend en afwisselend.”
  • “De lessen worden op een zeer aangename en intense wijze opgebouwd en gegeven. Ik betrap mij er soms op dat ik tijdens de week op het werk of tijdens een fietsrit bezig ben met wat ik op maandag aan ervaring heb opgedaan. Veel lenigheid was ik verloren, maar stilaan komt dit terug en voel me terug fitter. Bedankt en ik zal zeker nog een tijdje een trouwe deelnemer zijn.”
  • “Het is fijn dat je ons met je beeldtaal en aanmoedigende woorden zo ver krijgt om onze grenzen telkens wat de verleggen. Heel tevreden.”
&&

“KUNDALINI YOGA GIVES YOU THE POWER TO ACT WITH GRACE AND COMMITMENT FROM THE HEART”
– YOGI BHAJAN